Dicky Woodstock Popfestival

IK WIL...

Heb je nog steeds een vraag die hier niet bij staat? Zeker weten? Alles doorgenomen en is je vraag nog steeds niet beantwoord? Dan mag je contact met ons opnemen:

Contact

Wil je zo'n machtig mooie poster voor je verzameling of wil je ons helpen met de promotie? Vanaf juni zijn posters en flyers te verkrijgen bij Cafe de Karre in Tuk. 8 dagen in de week geopend vanaf 10.30 uur. 

Tegenover het festivalterrein is de Dicky Woodstock camping 'De Scharrelkip'. Meer info en reserveren kan via onderstaande button:

Camping

De inschrijving voor Zwientie Tikken is nog niet open. Iedereen boven de 16 jaar mag meedoen. Deelname op eigen risico.

Ga terug in de tied en kom alles te weten over de Historie: 

Historie

Heb je een idee? Weet je een te gekke band? Of gewoon iets te melden? Laat het ons weten! note: we doen ons best alles te beantwoorden. Soms is dit niet het geval. We lezen wel alle berichten.

Tip geven

FESTIVAL INFO

He'j iets gevonden of ben je iets kwiet? Alle gevonden voorwerpen worden tijdens het festival bij de Security verzameld. Vanaf maandag 8 augustus ligt alles in Cafe de Karre, Tuk. Kom na het festival niet zelf naar het terrein zoeken. Met afbouwen / opruimen / schoonmaken wordt alles netjes verzameld! 

Tijdens het festival kunnen de tijden veranderen.

Donderdagavond: 19.00 - 01.00
Vrijdagavond: 19.30 - 01.00 
Zaterdagavond: 19.30 - 01.00
Donderdag Innovatieshow: 10.00 - 15.00 (parkeerterrein)
Vrijdagmiddag Bier & Bands: 13.00 - 16.00
Zaterdagmiddag Familiedag: 12.00 - 16.00
*De ingang is buiten deze tijden om gesloten. 

Dicky Woodstock heeft geen minimumleeftijd. Ben je nog geen 16 jaar? Neem dan een verantwoordelijke 18-plusser mee.

Munten zijn verkrijgbaar bij het muntenhok. De munten zijn 2,50.
Heb je munten over? Het is mogelijk om de munten te retourneren. Je kan ze ook bewaren voor volgend jaar, de munten blijven geldig. 

‘Nix18’… Een biertie op z’n tied, maar onder de 18 niet.

Nog geen 18 jaar? Niet gevreesd, want ook jij bent van harte welkom op ons festival. We willen je er alleen even op wijzen dat voor iedereen die jonger is dan 18 jaar geldt dat er geen alcohol gekocht of genuttigd mag worden.

Hoe gaan wij hiermee om?
Iedereen tot 25 jaar is verplicht een speciaal bandje op te halen bij de 18+ stand. Wil je bier? haal je bandje dan hier. Iedereen die met zijn ID/Rijbewijs kan aantonen dat hij of zij minimaal 18 jaar oud is, ontvangt een 18+ bandje. Geen bandje betekent geen alcohol. Vergeet dus niet je legitimatie mee te nemen: een foto/geprinte versie wordt niet geaccepteerd! 

Roken is alleen toegestaan in de buitenlucht. Dit betekent een rookverbod in alle festivaltenten en overige afgesloten festivalruimtes. Bij constatering van het overtreden van deze wet zal verlangd worden om rookwaren te doven en het gebruik te staken. Wanneer hieraan geen medewerking wordt verleend, kan de verdere toegang tot het festival worden ontzegd.

De toiletten staan verspreid over het festivalterrein. Alle toiletten zijn voorzien van wc-papier en zijn gratis. Het is niet toegestaan wild te plassen.

Er is een garderobe aanwezig in de Grote Tente. De opbrengst van de garderobe gaat naar World Servants. 

Op het terrein is een DW SHIRT STAND. Heb je online een passe-partout besteld voor de aangegeven voorverkoop datum? Dan mag je hier een Gratis t-shirt uitzoeken met de waardebon die je bij de entree krijgt. Dit jaar zijn er géén shirts in café de Karre.

Het heeft geen zin om zelf eten & drinken mee te nemen. Bij de ingang moet je het inleveren en je krijgt het ook niet terug. Zunde! Het terrein voorzien wij van genoeg eten & drinken:

Cafe de Karre zorgt voor koud bier, fris, wijn en verschillende mix drankjes. 

Lekkere trek of gewoon zin in iets eten?

Snacks, patat & pizza - Snackservice FF Eten
Lekkerbekkies & Kibbeling - Vis & Snack Express
Tosti's & Broodjes hotdog - Tosti World 
Nachos, Sloppy Joe, diverse broodjes - Caroline's Schoolbus
Chicken! - Dolly's Kip Specials
Vietnamese Loempia's en nog meer!

Ook aan de minder valide woodstockganger is gedacht. Er is een minder valide toilet aanwezig en een speciale verhoging in de Grote Tente. Wij vernemen het graag als u van de faciliteiten gebruik wilt maken. Neem contact met ons op en wij staan voor u klaar:

Contact

Wat mag er wel en niet mee naar binnen? Heb je iets te verkopen of te promoten? Hoe gaan wij om met het overtreden van verschillende regels? Allemaal vragen die beantwoord worden in onze Huus-regels. 

Huus Regels

Wil je weten hoe wij omgaan met jou gegevens? Check dan onze Privacy AVG:

Privacy AVG

Een machtig mooi festival, begonnen in 1989… en nu, nog steeds een feest waar ‘Genieten’ met een hoofdletter G het aller-belangriekste is. 

Wat in 1989 begon met 4 bands, was 5 jaar later al gegroeid tot een 3-daags festival voor jong en oud… Op het programma stonden de afgelopen jaren veel bands met grote namen en veel nieuw talent, maar ook steeds meer andere activiteiten, teveel om op te noemen…

Inmiddels is het festival uitgegroeid tot een evenement met een landelijke uitstraling, toch zal het oorspronkelijke karakter van het festival nooit verloren gaan. De immense betrokkenheid van een leger aan vrijwilligers en de factor humor zorgen er voor dat zowel woodstockgangers als artiesten het al meer dan 30 jaar enorm naar hun zin hebben gehad op het Dicky Woodstock Popfestival!

We zijn er trots op dat we elk jaar weer zo’n onbegriepeluk mooi feest met jullie mogen vieren en willen jullie daar graag voor bedanken! Mooi man, geniet’n!

TICKETS

Alle gekochte tickets van 2020 en 2021 zijn geldig voor de 32e editie van 2022.

Kijk bij avondkaarten niet naar de datum, maar naar de betreffende dag:
Donderdag is dus geldig voor de donderdag, vrijdag voor de vrijdag en zaterdag voor de zaterdag. Een passe-partout geeft je het hele weekend toegang tot het festivalterrein. 

Donderdag     € 30 euro
Vrijdag            € 30 euro
Zaterdag        € 30 euro (uitverkocht)
De voorverkoop van dagkaarten loopt t/m 31 juli 2022. Daarna zijn dagkaarten €5,- duurder.

Online bestellen

Een passe-partout geeft je 3 dagen toegang tot het festival.
T/M juli: €70,- + Gratis T-shirt t.w.v. €15,-!
NA juli: €75,- let op: GEEN T-shirt!

*Passe-partouts uitverkocht voor de 32e editie. 

Online bestellen

Wil je online de kaarten bestellen? Klik dan op onderstaande button:

Online Tickets

Tot 1 juli 2022 kan je een ticket kosteloos retourneren. Stuur ons een berichtje via onderstaande button.

Contact

De campingticket geldt voor het hele weekend en kost 30 euro inclusief gratis ontbijt. Kom je met een caravan of tent? Dan boek je een losse caravan of tent ticket erbij. Let op: Met een campingticket heb je alleen toegang tot de camping en niet tot het festival terrein. 

Camping tickets

Traditiegetrouw zaterdagmiddag de familiedag! 
Openingstijden terrein: 12.00 - 17.00 uur 
Entree: Voor de jeugd tot 12 jaar GRATIS. Vanaf 12 jaar betaal je 5 euro entree bij de ingang. Er is geen voorverkoop van tickets, entree alleen bij de ingang.

Familiedag info

Online een passe-partout besteld? Dan krijg je een waardebon op het festival na het scannen van jouw e-ticket. De waardebon is in te leveren bij de T-shirt stand op het festivalterrein.
*Dit jaar is er geen verkoop bij Café De Karre. Wel zijn de shirts vanaf woensdagavond al op het terrein verkrijgbaar.

Tickets zijn alleen online te koop. Er zal geen ticketverkoop plaatsvinden bij de voorverkoop adressen. 

CAMPING INFO

Geniet en wees lief voor elkaar!

Klik op onderstaande button voor de algemene voorwaarden en huus-regels van de camping. Lees dit goed door zodat je weet waar je aan toe bent. 

Huus Regels Camping

De openingstijden van de camping zijn onder voorbehoud: 
De Scharrelkip zal opengaan op donderdagochtend 1 augustus om 8:30 en sluit haar poorten weer op zondagmiddag 4 augustus om 12:30.

Een campingticket geeft je gedurende heel deze periode toegang tot de camping. Er zijn dus ook geen losse dagtickets verkrijgbaar. Inchecken kan alleen overdag tot 20.00 uur.  

Auto’s mogen alleen op het terrein om de caravan te brengen en op te halen. Er zal
voldoende parkeer gelegenheid zijn op de daarvoor bestemde parkeerplaats.

De minimale leeftijd op de camping is 16 jaar. 

Elke ochtend tussen 09:00 – 11:00 uur is er een gratis ontbijt in de ontbijttent 'Het Kippenhok'.

Er is geen stroom beschikbaar op de camping. Kleine aggregaten mogen mee en gebruikt
worden tussen 09:00 uur tot 22:00 uur.

Een kleine barbecue is toegestaan mits ze op verantwoordelijke wijze gebruikt word.

Open vuur is niet toegestaan (zoals fakkels / kampvuur).

Glas is ten strengste verboden! Bij het aantreffen van glas wordt je gelijk van de camping verwijderd. Blikjes drinken of Pet flessen zijn wel toe gestaan.

Huisdieren zijn niet toegestaan, oftewel; je poedel, je hamstertje, je boskat of Jack Brussel allemaal lekker thuislaten.

Het is niet toegestaan om een eigen bankstel of ander meubilair mee te nemen naar de camping. Thuis laten!

Een klein muziekje is prima maar laat je gettoblaster bij je moeder.

Er mag gerookt worden op de Scharrelkip want er gaat toch niks boven een lekker stukje
gerookte kipfilet. Geen sigaretten peuken in het gras gooien! In de gezamenlijke ontbijttent “Kippenhok” is roken niet toegestaan.

In de ontbijttent “Kippenhok” is de mogelijkheid om je telefoon op te laden.

Het is toegestaan eigen eten & drinken mee te nemen.

Het is absoluut niet toegestaan met confetti feest te vieren. Confetti = 3 seconden lol en 3 uren opruimen! Doe je het wel? Dan mag je zelf op de knietjes.

Voor het hebben van een camper/caravan en tent plek heb je één los camper/caravan of tent ticket nodig. Dus kom je met vier personen en 1 caravan, dan heb je vier campingtickets nodig en 1 camper/caravanticket. Maximaal aantal m2 per ticket: -Caravan: 25m2 -Tent: 15m2 

Ticket pagina camping

De plek is maximaal 15m2. Meer ruimte nodig? Dan raden we je aan om nog een ticket te boeken om zeker te zijn van genoeg ruimte. Naast een tentticket heb je ook een campingticket nodig.

Bij vertrek zal je campingplaats gecontroleerd worden. Het is prima dat je lekker wil zitten/slapen op wat jij wil, maar geen troep achterlaten, hier zal streng doch rechtvaardig op worden toe gezien.

De plek is maximaal 25m2. Meer ruimte nodig? Dan raden we je aan om nog een tent of caravan ticket te boeken. Naast een caravanticket heb je ook een campingticket nodig.

VERVOER

Het Dicky Woodstock terrein bevind zich in Steenwijkerwold, op de hoek van Thijlingerhof en de Hesselingendijk. Zet het volgende adres in je navigatiesysteem:
Hesselingendijk 2, Steenwijkerwold 8341 TP

Geniet van de mooie omgeving die Steenwiekerwold te bieden heeft en denk eraan... lopend is net zover!

Vanaf Steenwijkerwold aanwijzingen van verkeersregelaars opvolgen. Tegenover de hoofdingang op het fietsen-parkeerterrein kun je de fiets een mooi plekkie geven.

Zorg allereerst voor een BOB zodat je zelf lekker biertjes kunt drinken. Vanaf de snelweg afslag Steenwijk-Noord, richting Steenwijkerwold. Bij aankomst de aanwijzingen van de verkeersregelaars opvolgen, dan kun je de auto op het land tegenover de hoofdingang gratis parkeren.

Volg de borden naar het festivalterrein en meld je bij Henk Knol, de verkeersregelaar op het kruispunt. Hij geeft verdere instructies. 

Helaas gaan er rechtstreeks geen bussen naar het festival terrein. Het is wel mogelijk om een bus naar Steenwijkerwold Centrum te nemen. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen naar het festival terrein.

Bus vanaf Station Steenwijk
Bus 76 Marknesse via Oldemarkt, uitstappen op Steenwijkerwold Centrum. 

Voor de thuiskomers is er op de thijlingerhof een taxistandplaats. De security zorgt ervoor dat iedereen om de beurt mee kan. Mensen wees hoffelijk, ook voor de chauffeurs, want het is grote klasse dat ze jullie willen vervoeren.

Info voor taxibedrijven: alleen gecertificeerde taxibedrijven die bij ons zijn aangemeld worden toegelaten op de taxistandplaats.

Tegenover het festivalterrein is er een mogelijkheid tot parkeren van auto's en fietsen. Luister goed naar de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Parkeren is gratis.

DE 5 PODIA

De Grote Tente is dé feesttent onder de tenten. Op de klompen, verkleed, voetjes van de vloer of gewoon lekker genieten… het kan en mag hier allemaal!

Houd je van rock-muziek, gitaren en ‘losse haren’? Kom dan naar het Rock Podium! Het programma is daar drie avonden lang gevuld met mooie bands waar je als rockliefhebber geen moment van wilt missen.

Wil je graag dansen en feesten op een goede beat, loungen met een cocktail of ben je in voor ludieke fun? Dan is Pleasure Weiland voor jou ‘The place to be’!

De Kentukkie Saloon in Westernse sferen… Van Rockabilly naar Hillbilly en Bluegrass. WOODstockgevoel op z’n best!

Voel je gelijk thuus in dit cafe met de gezelligste muziek van eigen bodem. Met live zangers, de gezelligste DJ's en de gekste barman van Cafe de Karre is het feest compleet!