Dicky Woodstock Popfestival

De huus-regels van Dicky Woodstock zijn:

 • Allereerst: Geniet van dit gigantische feest en wees lief voor elkaar!
 • Ben je nog geen 16 jaar? Neem dan een verantwoordelijke 18-plusser mee.
 • Het heeft geen zin om eten & drinken mee te nemen. Bij de ingang moet je het inleveren en je krijgt het ook niet terug. Zunde!
 • Doe jezelf en een ander niet zeer, verlies niks en maak niks stuk. De organisatie en/of haar medewerkers kan hier niet aansprakelijk voor worden gesteld.
 • We tolereren geen racisme, intimidatie, diefstal en onzedelijk gedrag.
 • Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar.
 • Ben je onder de 25 jaar? Dan haal je op vertoon van een geldig legitimatiebewijs een 18+ bandje. Zorg dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt! Een kopie of foto word niet geaccepteerd. Meer info over hoe we dit gaan aanpakken? Check NIX18 bij festival Info.

 

"Biertie op z'n tied, maar onder de 18 niet"

Op Woodstock he’je ook zonder alcohol een bulte lol!

 

 • Tijdens dit donders mooie feessie worden er foto en/of filmopnames gemaakt. Deze kunnen worden gebruikt voor verschillende (promotionele) doeleinden. Wil je niet op de foto? Duik dan weg! Of spreek de mediakroe hierover aan. 
 • Heb je iets te verkopen of te promoten? Dat is alleen toegestaan als je vooraf toestemming hebt gekregen van de organisatie.
 • We nemen geen tickets retour op basis van een programmawijziging of geannuleerde act. Je koopt een ticket voor het hele festival en niet voor één specifieke act. 
 • Op het Woodstock-terrein wordt toezicht gehouden door ons beveiligingspersoneel. Geven ze aanwijzingen? Luuster dan. Heb je vragen? Stel ze dan.
 • Roken is alleen toegestaan in de buitenlucht. Dit betekent een rookverbod in alle festivaltenten en overige afgesloten festivalruimtes. Bij constatering van het overtreden van deze wet zal verlangd worden om rookwaren te doven en het gebruik te staken. Wanneer hieraan geen medewerking wordt verleend, kan de verdere toegang tot het festival worden ontzegd. 
 • Het is niet toegestaan om dit mee te nemen: film- en andere professionele opnameapparatuur, alcoholhoudende dranken, harddrugs, softdrugs in grotere hoeveelheid dan wettelijk gedoogd, (vuur)wapens en andere gevaarlijke voorwerpen.
 • Het gebruik van lachgas is niet toegestaan. Lachen mag, maar dan zonder gas!
 • Wij tolereren absoluut geen drugsgebruik en dealers. Zij worden direct verwijdert van het terrein en overgedragen aan de politie. 
 • Het niet naleven van het reglement of bij provocatie en opzettelijke vernieling zal verwijdering van het terrein tot gevolg hebben.
 • Ga na afloop blij naar huis. Wees geduldig bij de taxi’s en laat onderweg alles heel. Ook dankzij de buren heb jij een mooie avond gehad!

Privacyregels AVG

Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet geeft je als persoon meer privacyrechten. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is de nieuwe Europese privacywet die beter aansluit op het digitale tijdperk waarin we leven. De wet geeft je meer en sterkere rechten. En organisaties meer verantwoordelijkheid om ook in deze tijd zorgvuldig met persoonsgegevens om te gaan. En jou daarover goed te informeren. Onderstaand zie je welke persoonlijke gegevens wij van jou opslaan en waarom.

Deelnemers Trekkertrek, Zwientie Tikken, Jeugd DJ Contest:

- Voor en Achternaam
- Adres + Huisnummer
- Postcode + Woonplaats
- Land
- Emailadres
- Telefoonnummer

Campinggasten:

- Voor en Achternaam
- Adres + Huisnummer
- Postcode, Woonplaats + Gemeente
- Land
- Emailadres
- Telefoonnummer

Reden van het opslaan van deze gegevens:

Wij registreren uw aanmelding over uw deelname en/of verblijf op ons evenement.  Per email ontvang je vooraf informatie over aanrijdroute, tijden, aanmeldpunt, afhalen tickets, huisregels e.d. Bij vragen / problemen kunnen wij (telefonisch) contact met je opnemen, bijvoorbeeld over het verplaatsen van een voertuig (in verband met veiligheidsregels ter plaatse).

Helder & Transparant:

Uw privacy is bij ons gewaarborgd. Wij delen geen persoonsgegevens met andere organisaties en verkopen deze ook niet door. Onze website plaatst geen cookies. Heeft u vragen betreffende uw privacyrechten? Neem contact met ons op, zie hiervoor de contactpagina.