Dicky Woodstock Popfestival

X9A1552

Maak je (bier)buik maar nat, heel nat, want we gaan op de vrijdagmiddag de bouwvak vieren! Doe mee met verschillende activiteiten en maak kans op ontieguluk veule bier! 

Live muziek van de Kisjes Kearls 

Na al dat harde warken en buffelen ga je natuurlijk op vrijdagmiddag de bouwvak vieren op het Dicky Woodstock terrein. Met goede muziek, kold bier en tal van activiteiten om je helemaal uit te leven! 

Win ontiegeluk veule bier bij bierkratstapelen en Touwtrekk'n!

Nieuw: horizontaal bierkratstapelen! In een team van 3 personen probeer je een zo lang mogelijke rij van bierkratten, horizontaal te stapelen, zonder dat de kratten de grond raken. Onder leiding van Johan Schoterman én Martijn de Vries een hilarische activiteit. Het record staat op 38 kratten!

76A1657

Ben je meer van spierballen
? Doe dan mee met Touwtrekken en maak ook kans op ontiegelijk veule bier! Onder leiding van Jannes Mulder wordt dit weer een spektakel om naar te kieken en luuster'n. Opgave ter plekke.

X9A1459 

Test je evenwicht op de rodeostier!

De kids kunnen zich uitleven op de springkussens en bij de Monkey Fun Run. Een survivalbaan speciaal voor de jeugdige bezoekers. 

Kortom goede muziek, kold bier en gezelligheid op de vrijdagmiddag!

Ingang open: 13.00 - 16.00 uur. Gratis entree, vol is vol!

Het programma duurt tot 17.00 uur. Om 18.00 uur moet het festivalterrein leeg zijn zodat we de boel weer kunnen klaarmaken voor de avond. Vanaf 19.00 uur is iedereen weer welkom!