Dicky Woodstock Popfestival

Het verhaal achter Dicky Woodstock.....

"Cafe de Karre 1989:
'Een verwarmde afsluitbare kleedkamer met thee en blow' is wat Armand in zijn contract eist. ‘Ja dat is goed, moar wat is dat, blow? Een stuk koekke bij de thee?’ Vroeg Hein Kranendonk aan zijn zoon Henk Kranendonk. ‘Nee pa, blow is dat hij wat wiet wil roken’ zei Henk.
‘Nou die bende hoef ik hier niet, hij kan wel komm’n, moar zonder die rommel’ waren de woorden van Hein… En Armand werd gebeld dat er geen blow zou zijn. Waarop Armand antwoorde: ‘No blow, no show!’ "

Hein was samen met zijn vrouw Aly en hun 2 zonen Henk en Marco eigenaar van Cafe de Karre in Tuk, waar een optreden van Armand stond gepland. Aangezien hij “thee en blow” eiste moest Henk op zoek naar een andere locatie. En die vonden ze op ‘de baars’. Het allereerste Dicky Woodstock Popfestival, met 4 bands, was 5 jaar later al gegroeid tot een 3-daags festival voor jong en oud.

Armand op 't eerste Dicky Woodstock Popfestival:

Armand1ste2

 Armand op de 25e editie van Dicky Woodstock:

armand25e2

Inmiddels is het festival uitgegroeid tot een evenement met een landelijke uitstraling, toch zal het oorspronkelijke karakter van het festival nooit verloren gaan. De immense betrokkenheid van een leger aan vrijwilligers en de factor humor zorgen er voor dat zowel woodstockgangers als artiesten het al 30 jaar enorm naar hun zin hebben gehad op het Dicky Woodstock Popfestival!

Op het programma stonden de afgelopen jaren veel bands met grote namen en veel nieuw talent, maar ook steeds meer andere activiteiten, teveel om op te noemen…

We zijn er trots op dat we elk jaar weer zo’n onbegriepeluk mooi feest met jullie mogen vieren en willen jullie daar graag voor bedanken! Mooi man, geniet’n!