Dicky Woodstock Popfestival

De Bands

Joey & The Cliffhangers

Joey2

Vier jonge jongens met liefde voor rock'n'roll. Zij hebben elkaar ontmoet op de muziekschool en al snel werd er een bandje gevormd. Nu spelen ze wat ze het liefste doen, stevige covers met snoeiharde gitaarsolo's, want dat is toch uiteindelijk het mooiste wat er is? 

ROFEDT

ROFEDT

ROFEDT is een 4-koppige (prog)rockband uit de omgeving van Hilversum. Momenteel zijn ze druk bezig om het debuutalbum genaamd “ROFEDT = ALIVE” af te ronden. De nieuwe tracks willen ze graag door het land heen ten gehore brengen. Dat belooft wat!

Flashbang

Flashbang logo

Flashbang, een jonge, energieke rockband uit Weststellingwerf, gevormd in oktober 2014. De focus ligt inmiddels op eigen nummers, maar we beschikken ook over een arsenaaltje covers. Zij vinden kracht en energie erg belangrijk in hun muziek. De muziekstijl is alternatieve punkrock met een hoog gehalte energie. Live spelen ze hard, intens en enthousiast!

Heftig

Heftig

Heftig, een punkrock band uit Drenthe. Ze hebben erg veel schik als het gaat om optreden. Op het moment zijn ze erg druk bezig met eigen werk en is er een album op komst. Ze zijn gemotiveerd tot op het bot en in 2018 hopen nog veel vaker te rocken op de planken!

Kidd Nebula

Kid Nebulla 2

Kidd Nebula is een soloproject van Bradley Berkholst maar er wordt live met een volledige band gespeeld. In het laatste half jaar van 2017 zijn de eerste 2 EP's verschenen: Son Of Russ (verschenen op CD en op Spotify) en DOPE. De psychedelische mix van alternatieve (funk-)rock en een punkmentaliteit staat garant voor een energieke en meeslepende ervaring.

Pisces

pisces2

Pisces is een jonge punkband uit Overijssel. Hun muziek is geïnspireerd door de riot-grrrl beweging in de jaren 90, met bands als Bikini Kill en Bratmobile, maar ook door bands als X Ray Spex en the Runaways uit de jaren 70. Feminisme, filosofie, politiek maar ook (problemen in) de liefde komen aan bod. De band bestaat uit Pien Ekelenkamp (16, gitaar en zang), Thom Liesting (18, drums) en Janneke de Boer (16, bas en zang). Een pisces-show staat garant voor korte rokjes, harde drums en schreeuwende chickies.

Thin Lizzy - project

Thin lizzy

Jong talent samen met een oude rot in het vak laten de Thin Lizzy muziek herleven. Melodische gitaarpartijen met vette riffs, een strakke beat met briljante breaks, een ronkende bas en een rauwe strot met gevoelige teksten. The boy's (and girl) are back in town, Thin Lizzy - project is Live and Dangerous!

The Crooked is de Winnaar van TNDT2018!

The Crooked

Een vleugje pop en een flinke dosis rock, dat is de formule van de alternatieve rockband The Crooked. Met 4 man sterk zijn ze klaar om het podium te betreden en iedereen een geweldige tijd te bezorgen. Ze maken eigen werk waarin je invloeden zal terug horen van o.a. Royal Republic en Foo Fighters. Als je klaar bent om een avond compleet uit je dak te gaan is dit de perfecte combinatie!

Starfish

Starfish

Met hun zonnige mix van ska, punk en reggae nemen de vier jongens van Starfish je direct mee naar het strand. Met hun roots in de IJmond aan de Noord-Hollandse kust is dat ook niet zo gek. Deze guys ademen gewoon de zee en het zomerse strandleven, en weten dit om te zetten in een explosieve party waarbij de slippers door de lucht vliegen! 

Welke band wint een plek op het 30e Dicky Woodstock Popfestival?

Benieuwd naar de bands? Kom dan kieken, luuster'n en geniet'n bij de voorrondes en finale! 
Waar: Cafe de Karre, Tuk
Aanvang: 17.00 uur
Vrij Entree. 

Voorronde 1: zondag 11 februari 2018

Joey & the Cliffhangers
ROFEDT
Flashbang

Voorronde 2: zondag 18 februari 2018

Heftig
Kidd Nebula
Pisces

Voorronde 3: zondag 4 maart 2018

Thin Lizzy - Project
The Crooked
Starfish

De finale: zondag 25 maart 2018

Winnaar Talent naar de Tent 2018: The Crooked

Op donderdag 2 augustus staat the Crooked prime time in de Roktente. Gefeliciteerd!

Winnaar voorronde 1: Flashbang
Winnaar voorronde 2: HEFTIG
Winnaar voorronde 3: The Crooked