Dicky Woodstock Popfestival

Haa woodstockganger, door hier te kieken ben je vast benieuwd naar het programma van 't 30e Dicky Woodstock Popfestival.

We gaan namen bekendmaken, en hoe! Vanaf vrijdag 16 februari, 4 weken lang, elke vrijdag om 17.00 uur, 3 nieuwe namen. En dit is nog niet alles! Jij kan als eerste weten welke bands dit zijn. Elke week voorafgaand aan de bekendmaking spelen we 'Raad de Band' op instagram. Kun jij raden welke band er komt? Dan maak je kans op een Passe-Partout!

Dit jaar 't 30e Dicky Woodstock Popfestival en daar bin we machtig trots op. 

Lil Kleine

Hij is de meest beluusterde artiest op Spotify ooit! Mit zien Amsterdams accent en zien nogal directe teksten staat disse grote rapper bij ons op het Dicky Woodstock festival. Hij is druk bezig met de grootste hiphop tour die Nederland  ooit hef gezien. In het eerste weekend van augustus komt hij noar ons, vanuut Amsterdam noar ’t platteland.

Donderdag 2 augustus 2018 - Pleasure Weiland

Chef'Special

We bin machtig trots om Chef'Special te mogen ontvangen! Disse 5 koppige formatie uut Haarlem brengen graag een mix van: funk, reggae en hiphop met pop en rock over het Woodstockterrein. Hun muziek is zo lekker vrolijk en opzwepend, doar kui-j gewoon weg niet op stille bliem stoan!

Zaterdag 4 augustus 2018 - De Grote Tente

Sepultura

Zin an snoeiharde metal, headbangen en een moshpit? Mooi! Kom dan vrijdagoamd naar de Roktente en goa geniet’n van Sepultura! Disse Brazilliaanse band draait ook al meer dan dertig joar mit in de thrashmetal scene. Geniet’n of nie!

Vrijdag 3 augustus 2018 - De Roktente

Di-rect

Dit bin geen onbekenden van ons. Dicky Woodstock Popfestival 2003: Ze waren toen wel 15 jaar jonger en de vrouwgies waren niet meer te hol’n. Wat een gekkenboel was dat zeg! Hoe toepasselijk om ze 15 jaar later weer uit te nodigen op het 30e Dicky Woodstock Popfestival. Di-rect!

Donderdag 2 augustus 2018 - Grote Tente

Bökkers

Hey schorem uut de tente! Zin an onvervalste rock ’n roll? Eem roeg tekeer gaan en dan nog ientie dan? Hier gaat het los mit Bökkers, hun knappende gitaren en Sallandse dialect. Man dat wordt machtig mooi man. Hier gaat de tap nog lange niet dichte!

Vrijdag 3 augustus - Grote Tente

Vengaboys

Ken ie ze nog van zo’n 20 jaar geleden? Met de hits; ‘Boom Boom Boom Boom’, ‘Up & Down’ en ‘We’re Going To Ibiza’ dé giga dance act van 1997: de Vengaboys! Dat wordt swingen mit zien allen, dus discopakken uut de motteballen, glitterklompen an en d’r op an!

Vrijdag 3 augustus - Pleasure Weiland

Triggerfinger

Ze staan er bekend om: Strak in ’t pak met een strakke show! Gitaar, bas en drums… Meer hebben ze niet neudig voor een portie stevige rock en roll. En heb ie hun nieuwe plaat ‘Colossus’ al beluusterd? Dat is echt een aanrader. Machtig mooi.

Donderdag 2 augustus - Grote Tente

DJ Paul Elstak

Zin an keiharde beats? Dan is Pleasure Weiland de place to be op vrijdagavond. Met thema 90’s mag disse freestyle DJ niet ontbreken. Misschien ken je hem wel met hits als ‘Rainbow in the Sky’, ‘Luv U More’ en ‘The Promised Land’. DJ Paul Elstak! Met zijn happy hardcore gaat hij de hele tente op de kop zett’n!

Vrijdag 3 augustus - Pleasure Weiland

Mannenkoor Karrespoor

Tuurlijk staan ooooonze mannen op het 30e Dicky Woodstock. Het Mannenkoor Karrespoor! Misschien wel 30 kilo zwaarder en hier en daar wat kaler, zeker niet minder gezellig. Zoep’n als een grote en tekeer goan als een beest!!!

Vrijdag 3 augustus - Grote Tente

Ali B

Man wat een kerel is die Ali B! In 2013 hebben we ook al zo genoten van disse gezellige rapper. We bin super trots dat we hem dit jaar weer mogen aankondigen. Veur old, jong, rood, bont, rond en blond… Veur iederiene maakt hij er een gigantisch feest van!

Zaterdag 4 augustus - Pleasure Weiland

Mooi Wark

Heb ie die lekkere Boeren met Worst al eem preufd van disse olde rockers? Nou, olde rockers… Das niet helemaal waar want ooooonze eigen vrijwilliger Dennis hakt er lekker op los bij Mooi Wark! Met hun ‘zo dol as een stier’ tour zetten ze alle feesttenten weer op de kop. Niet te missen op Dicky Woodstock vrijdagavond ‘Boer’n Oamd’.

Vrijdag 3 augustus - Grote Tente

Mother's Finest

Zin an olde funk, rock, gospel, R&B, metal en jazz? Dan is dit echt wat veur joe: Mother's Finest! Ze bestaan sinds 1976 en wie weet ken ie de volgende hits: Baby Love, Piece of the Rock, Don’t Wanna Come Back, Fire en Love Changes. Legendarisch! Disse pioniers van de funkrock staan gewoon bij ons in Steenwijkerwold!

Zaterdag 4 augustus - Grote Tente

Copyright: Dicky Woodstock | Realisatie: DJP Media Steenwijk | Festival info | contact