Dicky Woodstock Popfestival

Doe Maar

Voor ‘De Eerste X’, na bijna ’32 Jaar’, op de 29ste editie van Dicky Woodstock: Doe Maar!!! De grote helden van de Nederlandse popmuziek, da’s niet ‘Mis’! De band waar je ‘Pa’ ‘Smoorverliefd’ werd op je ma en daarna geen ‘1 Nacht Alleen’ meer was. De perfecte ‘Dansmuziek’ dus wees ‘Liever dan Lief’ en kom met je ‘Belle Helénè’ of ga ‘Dansen met Alice’, want anders moet je de ‘Nachtzuster’ bellen. ‘Okee’ er is misschien nog ‘Tijd Genoeg’, maar wees niet ‘Te Laat’ met kaarten bestellen. Niet twijfelen! Doe Maar!

Wanneer: donderdag 3 augustus 2017
Waar: de Grote Tente

Gerard Joling

'Ja lieve mensen' 't is toch om te gieren' Gerard Joling op Dicky Woodstock Popfestival! Met het thema 'Wit & Glitter' zoals Gerard zou zeggen: 'Ik hou d'r zo van'! Dus 'Maak me gek' ik kom 'Met Gierende Banden' naar Steenwijkerwold voor een spetterend optreden. Disse avond ligt hij in ieder geval niet tusen de 'Zure Lappen'. 

Wanneer: vrijdag 4 augustus 2017
Waar: Grote Tente

Luv

Wie mogen er niet ontbreken op een 'Wit & Glitter' avond? De Nederlandse discoformatie uit de jaren 70 & 80: Luv! Laat je meeslepen in een 'Rit Down Memory Lane' met deze 3 dames achter het stuur. Wie kent de nummers niet? 'You're The Greatest Lover', 'U.O. Me', 'Trojan Horse' en 'Casanova'. Yes I Do! All you need is Luv!

Wanneer: vrijdag 4 augustus 2017
Waar: Grote Tente

Andre Hazes Junior

André’s carrière gaat als een trein: acteren, presenteren en natuurlijk zingen! Voor zijn hitsingle 'Leef' heeft hij een award gekregen voor grootste meezinger van 2015. Zelf kan hij het prachtig verwoorden: “Tot een jaar geleden was ik ‘de zoon van André Hazes’, nu kennen mensen me als André Hazes Jr. Het scheelt één woord, maar dat verschil voelt goed."

Wanneer: vrijdag 4 augustus 2017
Waar: Grote Tente 

Rowwen Heze

Hey, te gek Rowwen Heze komt terug op 't Dicky Woodstock Popfestival. Zaterdag zal deze Americaanse Tex-Mex formatie uit het zuiden van het land spelen in de Grote Tente. Dat wordt meezingen met de grote hits als 'Bestel Mar', 'De Neus Omhoeg' en het volkslied met de provincienaam 'Limburg'. We hebben d'r zin an!

Wanneer: zaterdag 5 augustus 2017
Waar: Grote Tente 


Death Angel

Deze Amerikaanse band behoord tot de Thrashmetal pioniers van de jaren tachtig. Ze zijn ontdekt door Metallica en hebben al vele wereldtournees op hun naam staan... Death Angel dit jaar bij ons in Steenwijkerwold! 

Wanneer: vrijdag 4 augustus 2017
Waar: de Roktente


Bökkers

Deze Sallandse rockers spelen onvervalste boerenrock met intelligente teksten. Omdat ze 't mooi vinden, omdat ze 't rock 'n roll vinden dat in de puurste vorm!

Wanneer: donderdag 3 augustus 2017
Waar: de Roktente

Paceshifters

Drie muzikale (soms eigenwijze) broers uit Wijhe. Een begrip in de Nederlandse Rock-Eredivisie… Overdonderend maar catchy. Rauw en toegankelijk tegelijk. Verontrustend en toch rustgevend. De Paceshifters op Dicky Woodstock met een nietsontziende passie voor Alternative Rock en een explosieve live show!

Wanneer: vrijdag 4 augustus 2017
Waar: de Roktente

Gers Pardoel

Het hele land is met Gers Pardoel meegegaan en achterop zijn ‘Bagagedrager’ gesprongen. Zijn hits als ‘Ik neem je mee’, ‘Louise’, en ‘Bagagedrager’ zijn bekend bij jong en oud. Ook samenwerkingen met o.a. Doe Maar en Guus Meeuwis hebben hits opgeleverd als ‘Liever dan Lief’ en ‘Nergens zonder jou’. Iedereen kan ze meezingen!

Wanneer: Donderdag 3 augustus 2017
Waar: Pleasure Weiland 

Dilana Smith

Dilana Rocks! Ze verzorgde voorprogramma's van Joe Cocker, Beth Hart en Aerosmith en is bekend van The Voice of Holland. Met haar eigen band rockt Dilana als nooit tevoren!

Wanneer: zaterdag 5 augustus 2017
Waar: de Roktente

Copyright: Dicky Woodstock | Realisatie: DJP Media Steenwijk | Festival info | contact