Dicky Woodstock Popfestival

‹ Ga terug

Stand up and SHOUT! Met invloeden van Deep Purple, Led Zeppelin en the Black Crowes maakt Uncle Jimmy de meest rauwe en sexy bluesrock die je maar kan wensen! Als winnaar van 'Talent naar de Tent' staan ze prime-time op het 29e Dicky Woodstock Popfestival. 

Spannende Finale

Zondagavond 30 april vond de finale plaats in Cafe de Karre in Tuk. Kobus en de Rokkers, Flashbang en Uncle Jimmy streden voor een prime-time plek. De finale bracht 3 hele strakke bands naar voren. Kobus en de Rokkers is de boerenrocksensatie uit Drenthe. Flashbang uit Weststellingwerf speelde vooral covers, maar ook hun eigen nummers pakten goed uit bij het publiek. Uncle Jimmy maakt rouwe en vette blues-rock. 3 diverse en zeer strakke bands, een uitdaging voor de jury bestaand uit: Sam Pols (Magnetic Spacemen), Dennis Hendriks (Stone Good) en Jan-Hein Kranendonk (Moonshine Ramblers). 

Extra verrassing

Uncle Jimmy heeft de hoofdprijs gewonnen, primetime op zaterdagavond 5 augustus in Heart Break Hotel. Henk Kranendonk had een extra verrassing voor de bands: Zij hebben namelijk allemaal een plek op het festival gewonnen! Kobus en de Rokkers spelen op zaterdagmiddag en Flashbang speelt op woensdagavond tijdens de kaartenomruil en muntenactie op het festivalterrein. 

 http://www.youtube.com/watch?v=4Jbfh-P9CCs