Dicky Woodstock Popfestival

‹ Ga terug

Beste woodstockgangers, leveranciers, bands en andere betrokkenen,
Met pijn in ons hart zijn we genoodzaakt dit jaar het 32e Dicky Woodstock Popfestival te verplaatsen naar volgend jaar… 5 - 6 - 7 augustus 2021.

Het is voor iedereen zuur, maar gezien de huidige omstandigheden zijn we dan ook meer dan begripvol richting de overheid met het nemen van deze moeilijke beslissing. De gezondheid staat altijd voorop!

Het nieuws kwam niet als een verrassing en was te verwachten. Desondanks zijn we in ongeloof: ‘Oooons feessie gaat niet deur.’ Het hele jaar werken we hard en vol passie aan dit ‘donders mooie feessie’. Veur jullie, veur onszelf, veur elkaar. We staan volledig achter het besluit van de overheid en daarom verplaatsen we het 32e Dicky Woodstock Popfestival naar 5, 6 en 7 augustus 2021. Veur jullie, veur onszelf, veur elkaar!

Wat nu?
We kijken uit naar betere tijden en blijven positief. De komende tijd gaan we ons bezig houden om de line-up van 2020 zoveel mogelijk naar 2021 over te zetten. De volledige line-up zal later bekend gemaakt worden. We houden jullie op de hoogte.

Ik heb festival en/of camping ticket gekocht
Festival en camping tickets worden automatisch omgezet naar 2021. Wil je de ticket retourneren voor geld? Dan mag je contact met ons opnemen via: Info --> 'Ik wil contact opnemen'

Ik heb een dagkaart en weet niet of ik volgend jaar dezelfde dag heen wil/kan
We snappen dat niet iedereen zover vooruit kan plannen. Voor nu willen we je vragen om de nieuwe line-up af te wachten. We werken hard om de line-up 2020 zoveel mogelijk om te zetten naar line-up 2021. De volledige line-up zal later bekend gemaakt worden. Een dagkaart kan het hele jaar worden omgezet naar een andere dag of worden geretourneerd.

Ik heb een passe-partout en weet niet of ik volgend jaar wil/kan
We snappen dat niet iedereen zover vooruit kan plannen. Voor nu willen we je vragen de passe-partout niet direct te retourneren. Dit kan nog het hele jaar. Ook kan je er voor kiezen om je passe-partout om te wisselen voor een dagkaart. We gaan aan de slag om de line-up 2020 zoveel mogelijk om te zetten naar 2021. Binnenkort meer nieuws!

Ik wil een ticket kopen voor 2021
De online ticket verkoop loopt gewoon door omdat de 32e editie verplaatst is. Tickets

Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op via Contact.

Alvast bedankt voor alle steun en begrip. We gaan d’r veur en maken er volgend jaar een GIGANTISCH mooi feessie van!

Namens organisatie & vrijwilligers
Dicky Woodstock Popfestival