Dicky Woodstock Popfestival

IMG 4583

Sloapplek nodig?

Goed nieuws veur alle trouwe campinggangers: Er komt een woodstock camping! Tegenover het festivalterrein bin jullie welkom op de nieuwe woodstockcamping: 'De Scharrelkip'! Op dit moment zijn we druk bezig met brainstormen en plannen. Hou de website in de gaten, binnenkort meer informatie!

Camping 'De Schapenweide' Bedankt! 

"Beste campinggasten, In 2001 hebben wij voor het eerst gasten verwelkomd op onze camping Schapenweide. We hebben 16 jaar lang met veel plezier onze camping gedraaid, maar aan al het goede komt een eind. We hebben besloten om, wegens gezondheidsredenen, per 1 oktober 2017 onze camping te sluiten. We kijken met veel plezier terug op al die jaren gezelligheid met onze campinggasten en natuurlijk ook op de zomers dat de festivalgangers van het Dicky Woodstockfestival bij ons kwamen kamperen. Met hartelijke groet, Corrie en Jan Froklage" 

Namens de organisatie en alle vrijwilligers willen we Jan en Corrie heel erg bedanken voor de fijne samenwerking. Mooi man dat jullie zoveel woodstockgangers een plekkie hebben gegeven de afgelopen jaren. Donders bedankt!

Campings en B&B's verder gelegen:

Camping Krolsbergen - Paasloo
Bed & Breakfast Hoeve Blitterswijk - Scheerwolde
Bed & Breakfast Hoeve Duvenvoorde - Giethoorn


 

Copyright: Dicky Woodstock | Realisatie: DJP Media Steenwijk | Festival info | contact